Twee online platformen om te bieden 

Sylvie's heeft een WEB- en een APP-site waarop u biedingen kunt plaatsen. Hoewel u ongemerkt van de ene applicatie naar de andere surft op uw computer, zijn het twee verschillende platforms. 

Door u te registreren op de APP bent u nog niet geregistreerd op het WEB en vice versa. Op beide systemen moet u zich voor uw eerste deelname als nieuwe gebruiker inschrijven om te kunnen starten.

De platformen geven u verschillende mogelijkheden en u kunt het systeem kiezen dat het beste bij u past.

Na afloop van de veiling integreren wij de gegevens van de verschillende biedplatformen en sturen wij u een aankoopoverzicht en onze bankgegevens. Degenen die niet in de buurt van Antwerpen wonen, ontvangen een offerte voor de transportkosten.

U kunt per bank een betaling overschrijven of ons per mail vragen om uw credit card te belasten. U kunt uw wijnen afhalen vanaf de eerste donderdag na de veiling, wanneer de definitieve veilingresultaten op de website zijn gepubliceerd.

In Antwerpen kunt u aan de balie betalen met een bankkaart en/of VISA of MasterCard en/of met een maximum van €3.000 in cash per veiling. Aan de balie kunt u niet betalen met AMEX. Wanneer u uw betaling al heeft gedaan voordat u uw wijnen komt afhalen, adviseren wij u de bevestiging van ontvangst af te wachten voordat u naar ons komt. Wij geven op basis van bankdata op een mobiel geen wijnen mee.

De eerste twee zaterdagen na de veiling zijn wij voor afhalingen geopend. U kunt dan natuurlijk ook wijnen inbrengen.

Voor de verwerking van Europese credit cards vragen wij 1.5% administratieve kost en voor niet-Europese card,  zoals AMEX, 2.9%.  

Een maximum bod achterlaten op de WEB-site

Op de WEB-site vindt u algemene informatie, veilingresultaten van reeds afgesloten veilingen, artikelen, nieuwsbrieven en de mogelijkheid om een ​​maximaal bod te plaatsen bij "Mijn Sylvie's". "Mijn Sylvie's" komt beschikbaar zodra u zich registreert op de WEB-site. Het zoeken van wijnen op de website is makkelijk en de foto's van de loten kunt u uitvergroten.

Op de website kunt u zich inschrijven met achterlating van uw naam en adres.   

U kunt uw maximum biedingen vrij wijzigen tot een half uur voordat de veiling begint op elke dag van veiling zolang uw lot nog niet is gepasseerd. Geen enkele veilingdeelnemer kan uw biedingen zien. 

Wanneer u ook op de APP biedingen plaatst, kunt u deze niet op "My Sylvies" zien.

Wij adviseren u om per lot te kiezen voor één systeem van online bieden om te voorkomen dat u op de veiling tegen uzelf biedt.

Wanneer er een veiling actief is, vindt u in de menubalk op de home pagina de gouden knop "huidige veiling". Achter die knop schuilt een keuzemenu en via de vierde optie gaat u naar de omgeving van de Sylvie's APP. De eerste drie opties behoren bij het biedplatform van de WEB-site. 

Live online bieden en/of een maximum achterlaten  via de APP

Op onze APP-site kunt u live biedingen en maximum biedingen plaatsen. Uw live biedingen zijn onmiddelijk zichtbaar voor andere bieders en ze kunnen hierop reageren. Dit kan direct na publicatie van de catalogus. Uw maximum biedingen worden slechts zichtbaar voor anderen wanneer het niveau van uw bod wordt bereikt. U kunt uw biedingen wijzigen, maar enkel om uw bod te verhogen. 

Om toegang te krijgen tot dit systeem, moet u de Sylvie's APP downloaden van Google Play of de Apple Store en u opnieuw registreren. Het gebruik van de APP is gratis. Bij de inschrijving worden uw credit card gegevens gevraagd ter identificatie. 

Op de APP ziet u enkel de biedingen die u daar plaatst en niet de biedingen die u op de website heeft achtergelaten.

Direct na de verkoop kunt u zien welke biedingen succesvol waren en welke niet.  

Via de optie "return to Sylvie's.be", linksboven op uw scherm, verlaat u de omgeving van Auction Mobility en keert u terug naar de website van Sylvie's. Wanneer u zich op de website aanmeldt voor de ontvangst van onze nieuwsbrief, ontvangt u informatie over nieuwe veilingen en praktische informatie over het veilingproces.

Top

Een ogenblik geduld aub. Uw zoekopdracht wordt uitgevoerd...