Over Sylvie's

Bij Sylvie's draait de wereld van de wijn om smaakbeleving en het opdoen van unieke wijnervaringen. Iedereen die dat zoekt, is bij ons aan het juiste adres.

Wij veilen bijzondere en exclusieve wijnen die in de vakhandel vrijwel niet meer verkrijgbaar zijn. In ons klantenkring bevinden zich zowel enthousiaste wijnliefhebbers, als wel verzamelaars en investeerders. 

Ons team heeft een goede reputatie opgebouwd voor de verkoop van wijnen, niet alleen vanwege de gerealiseerde opbrengsten maar ook omdat Sylvie's de echtheid van de aangeboden flessen gedegen onderzoekt. 

Ooit opgericht als Hoger Instituut voor Kunstgeschiedenis en Antiek, is de veiling beter bekend als Veiling Sylvie's. Sinds 2017 berust het zaakvoerderschap bij Aart Schutten. Hij is de derde eigenaar in de historie van het bedrijf. 

Wanneer u zich inschrijft op onze nieuwsbrief, blijft u op de hoogte van onze activiteiten. Deze nieuwsbrief verschijnt gemiddeld eens in de twee weken in het Frans, Engels en Nederlands. Wanneer u contact met ons opneemt, kunnen wij u indien gewenst ook in het Duits te woord staan.

Een ogenblik geduld aub. Uw zoekopdracht wordt uitgevoerd...