Bereikbaarheid

Momenteel is de Italiëlei aan onze kant van de straat slechts toegankelijk via een afgezet deel van de weg. De weg is bereikbaar voor aanwonenden en bezoekers maar niet meer via doorgaand verkeer. Vanaf 29 november 2018 is de aanrijroute naar de Italiëlei vanaf de snelweg E19 (Ring 1) via de Noorderlaan. 

Hoe te rijden? 

Wanneer u komt aanrijden vanuit noordelijke richting, neemt u de E19 (Ring 1) afslag Merksem (niet in combinatie met de afslag Brasschaat). Komt u vanaf de andere kant aanrijden, dan neemt u dezelfde afslag maar u stuit op het probleem dat u niet linksaf mag slaan. Onze suggestie is rechtdoor te rijden, de auto te keren en rechtsaf te slaan.   

Wanneer u de Noorderlaan heeft gevonden, volgt u deze totdat u linksaf de Italiëlei op kunt. U neemt op de Italiëlei de eerste afslag links (Ellermansstraat) en onmiddelijk een afslag rechts. U neemt vervolgens de 5e afslag rechts (Caissiersstraat) en slaat vervolgens bij het 2e gat in het hekwerk rechtsaf naar de zanderige werfweg op de Italiëlei die niet bedoeld is voor het doorgaande verkeer. U vindt ons op nummer 21. 

Tot ziens !
Team Sylvies

Publicatie bijgewerkt 17 maart 2019

Vind hier de meest recente catalogus
Top

Een ogenblik geduld aub. Uw zoekopdracht wordt uitgevoerd...