Wijnen verkopen via de veiling

Via onze nieuwsbrieven bereiken wij wereldwijd duizenden wijnliefhebbers. In ruim 30 jaar tijd hebben we een goede naam opgebouwd met de kwaliteit van ons aanbod en de behaalde resultaten. Mede daardoor is Sylvie's uitgegroeid tot een erkend adres voor het verkopen van wijn. 

Indien u wijnen via de veiling wil verkopen, verzoeken wij u een lijst met daarop een overzicht van uw wijnen aan ons te mailen. 

Wij zullen u het overzicht met de taxatie van de wijn per fles in goede staat terug sturen. Wanneer u besluit de wijnen te laten veilen, spreken wij met u een commissie af. De hoogte van deze commissie is afhankelijk van de hoeveelheid en waarde van de wijnen.

Wij spreken met u ook een datum af waarop de wijnen fysiek in ons veilinghuis moeten zijn. Wijnen worden eventueel kosteloos bij u opgehaald.

U krijgt van ons een consignatieborderel waarop alle voorwaarden, afspraken en ingebrachte wijnen vermeld worden.

Twee weken voor de veiling ontvangt u het definitieve overzicht van de door u ingebrachte wijnen. Binnen drie weken na afloop van de veiling wordt u in cash of per bank uitbetaald.

Onverkochte loten worden opnieuw in veiling gebracht tegen een lagere prijs of u kunt ze terugnemen, dit in overleg met u.

Indien u meer informatie wenst, aarzelt u dan niet contact met ons op te nemen. 

Depot Den Haag

Het is mogelijk om ook in Den Haag wijnen voor de veiling aan te leveren.

Wilt u meer weten?

Wij nodigen u uit om dan vooral verder te lezen op deze pagina.

Vermeld hier uw wijnen
(Download het Excel formulier)
Stuur ons uw wijnlijst in Excel formaat

Een ogenblik geduld aub. Uw zoekopdracht wordt uitgevoerd...