Wijnen verkopen via Sylvie's

Sylvie's bereikt veilingresultaten die behoren tot de wereldtop. U kunt een vrijblijvende en gratis taxatie aanvragen via het onderstaande formulier:

AANVRAAG GRATIS TAXATIE

Wijn verkopen bij Sylvie's

Wereldwijde multichannel marketing
Prijzen die behoren tot de wereldtop
Uitbetaling binnen 28 dagen
Betaling in cash of per bank

Al meer dan 35 jaar behaalt Sylvie's uitstekende veilingresultaten. Onze prijzen behoren tot de absolute wereldtop. U kunt dit zien in het veilingarchief op deze website. Door deze excellente resultaten én tevreden kopers is Sylvie's uitgegroeid tot één van de grootste wijnveilinghuizen in Europa.

Wanneer u wijnen via ons verkoopt, spreken wij met u een commissie af. De hoeveelheid en waarde van de wijnen beïnvloeden de hoogte van de commissie. Deze ligt gewoonlijk tussen de 6% en 10%. Bij een inbreng met een getaxeerde ondergrens van €15.000,00 of meer, stemmen we met u een tarief op maat af. Wij leggen tevens een minimale prijs vast waaronder uw wijnen niet worden verkocht.

We spreken af wanneer de wijnen fysiek in Antwerpen staan. Wanneer u dit wenst, halen we uw wijnen persoonlijk bij u af. Het transport is allrisk verzekerd. Aan deze service zijn geen kosten verbonden bij een afhaling binnen de Benelux (eilanden uitgezonderd) óf bij een bepaalde minimale waarde van uw wijncollectie in Europa. Wij halen wereldwijd wijnen af en kunnen wijnen onder vrijstelling van douanerechten (bond) verkopen.

Wij adviseren u graag over de beste verkoopmogelijkheden voor uw wijnen. Directe wijnverkoop via Sylvie's is mogelijk in overleg. Neemt u gerust contact met ons op wanneer u vragen heeft.

Stuurt u ons uw foto's of wijnlijst. 

AANVRAAG GRATIS TAXATIE               

Vrijblijvende en gratis taxatie. Gratis allrisk verzekerde opslag
Persoonlijke afhaling in Europa en ook gratis in de Benelux (minimum waarde vereist buiten de Benelux)
Commissie 6%-10% en boven €10.000,00 tarief op maat
Bonded sale mogelijk
Top

Een ogenblik geduld aub. Uw zoekopdracht wordt uitgevoerd...