Wijnen verkopen via Sylvie's

Sylvie's bereikt veilingresultaten die behoren tot de wereldtop. U kunt een vrijblijvende taxatie aanvragen via het onderstaande formulier:

AANVRAAG TAXATIE

Wijn verkopen bij Sylvie's

Sylvie's behartigt uw verkoopbelangen in de hoedanigheid van commissionair: u ontvangt uw uitbetaling altijd volgens afspraak en Sylvie's beschermt u tegen betalingsrisico. De standaard afspraak houdt een betaling in binnen uiterlijk 3 weken na de veiling via de bank of in contanten. Onder een afgesproken reserveprijs worden uw wijnen niet verkocht.  

Al meer dan 30 jaar behaalt Sylvie's uitstekende veilingresultaten. Ze behoren tot de wereldtop. De hamerprijzen ex commissie van de afgelopen 10 jaar zijn volledig transparant en te zien op deze website. Door de excellente resulaten én tevreden kopers is Sylvie's uitgegroeid van marktleider in de Benelux tot één van de grootste wijnveilinghuizen in Europa. 

De vraag naar wijnen heeft zich bij Sylvie's in de afgelopen 3 decennia buitengewoon standvastig getoond. De vraag is niet afhankelijk van seizoenen en weinig gevoelig gebleken voor economische fluctuaties.  

Sylvie's onderscheidt zich door een ruim en divers aanbod van constante en hoge kwaliteit. Alle wijnen gaan door de handen van onze experts en wij staan erom bekend dat we wijnen niet opnemen bij twijfel aan de inhoud of authenticiteit van de flessen. Wij bieden kopers naast deze kwaliteitstoets ook een aantrekkelijk en overzichtelijk tarief. Hierdoor kent Sylvie's veel trouwe veilingdeelnemers. Een deel van de huidige kopers heeft de start van de veiling nog meegemaakt.

Voor grote kopers is onze veilingomvang en de variëteit belangrijk. Bij Sylvie's bestaat het aanbod gemiddeld uit 15.000 - 20.000 flessen per veiling. Daarmee is er voor eenieder voldoende keuze om optimaal transport samen te stellen, eventueel met gebruikmaking van onze opslag.  

Kopers binnen en buiten Europa waarderen deze condities en Sylvie's behaalt hierdoor prijzen die behoren tot de wereldtop.

Wij adviseren u graag om optimale prijzen voor uw wijnen te bereiken via de veiling. Uw belang is immers ons belang. Voor het verkrijgen van een vrijblijvend advies kunt u gebruikmaken van het standaard aanvraagformulier, maar u kunt ook uw eigen wijnlijst en / of foto's insturen.

Directe wijnverkoop via Sylvie's is in uitzonderlijke gevallen mogelijk.

MIJN WIJNLIJST                                                                                                                                                 


Commissie en betaling

Na ontvangst van uw wijnlijst sturen wij u een overzicht met een kosteloze taxatie van de wijn per fles, ervan uitgaande dat deze in perfecte staat is.

Wanneer u besluit de wijnen te laten veilen, spreken wij met u een commissie af. De hoogte van deze commissie is afhankelijk van de hoeveelheid en waarde van de wijnen en ligt gewoonlijk tussen de 6% en 10%. Bij een inbreng van getaxeerde ondergrens van €10.000,= of meer, wordt met u een commissie op maat overeengekomen.

We maken met u een afspraak waarop de wijnen fysiek in Antwerpen staan. Wanneer u dit wenst, halen we de wijnen bij u af. Deze afhaling doen wij persoonlijk. Aan deze service zijn geen kosten verbonden bij een afhaling binnen de Benelux en/of binnen een straal van 250 kilometer vanaf Antwerpen (een dagreis op en neer) óf bij een bepaalde minimale waarde van de wijncollectie. Wij halen wereldwijd wijnen af.   

Bij het in ontvangst nemen van uw wijnen krijgt u van ons een consignatieborderel met alle voorwaarden, afspraken en het overzicht van de ingebrachte wijnen. Na ontvangst van uw wijnen in Antwerpen sturen wij u een taxatie van uw inbreng met een beschrijving van de flessen in werkelijke staat. Twee weken voor de veiling ontvangt u uw definitieve overzicht.

Binnen 3 weken na afloop van de veiling betalen we u uit via de bank of in contanten.  

Wanneer u nog vragen heeft, neemt u dan rechtstreeks contact met ons op.   

Contact

Top

Een ogenblik geduld aub. Uw zoekopdracht wordt uitgevoerd...