ALLE VEILINGEN ZIJN LIVE TE VOLGEN

VANAF UW BEELDSCHERM

STRENGE SELECTIE

UNICA

GRATIS OPSLAG

ALL-RISK BEVEILIGD

GEKLIMATISEERD

Wijnen kopen bij Sylvie's

U kunt op de volgende manieren deelnemen:

  • live online via uw smartphone of tablet (platform 1)
  • online voor absentee bids (platform 2)
  • in de veilingzaal  
  • telefonisch 
  • per email 
  • via schriftelijk afgegeven mandaat. Sylvie's brengt in dit geval voor u in de zaal uw biedingen uit. 

De koperscommissie bedraagt 20% inclusief BTW.

U kunt de veiling op de Sylvie's app volgen via uw smartphone, tablet en beeldscherm. Voor het volgen van de veiling vanaf uw beeldscherm is geen registratie nodig.

U kunt voor elke veiling beide online platforms gebruiken en voor elk dient u zich apart te registreren. Wij adviseren u het gebruik van één systeem per lot om te voorkomen dat u tegen uzelf biedt. Voor een eerste live online deelname dient u de gratis app te downloaden via de Apple Store of Google Play. Voor deelname (live) online via de Sylvie's app worden uw credit card gegevens als legitimatie vereist. 

De entree voor beide online platvormen is bij een actieve veiling bereikbaar via de homepagina op deze website. Betaling van uw aankopen dient binnen 7 dagen plaats te vinden. Betaling van uw aankopen kunt u per bankoverschrijving doen of ons verzoeken uw credit card te belasten. Wij accepteren MasterCard en VISA.

Het afhalen van wijnen dient binnen 21 dagen plaats te vinden. Op verzoek bieden wij u, na ontvangst van uw betaling, gratis opslag voor 6 maanden. Deze opslag is temperatuurgecontroleerd, goed beveiligd en all-risk verzekerd.

Wanneer u niet in de gelegenheid bent uw wijnen zelf af te halen, kunnen wij voor u een transport organiseren. We brengen u de transportkosten in rekening die vervoerders aan ons berekenen. Vraagt u ons gerust naar de mogelijkheden.

Aankopen voor meer dan €5.000,00 in de Benelux (eilanden uitgezonderd) leveren wij gratis via een all-risk verzekerd transport. 


Twee online biedsystemen 


Het verschil tussen beide online platforms

Op de Sylvie's app zien anderen onmiddelijk uw bod. Vanwege het mogelijke effect van uw bod op andere bieders voorafgaand aan de veiling, kunt u uw bod op de app niet meer intrekken.

Sylvie's biedt u echter ook de mogelijkheid om biedingen online te plaatsen die niet zichtbaar zijn voor anderen. Deze biedingen kunt u vrij wijzigen tot een uur voor de start van een veilingdag. 

U kunt tijdens een veiling gebruik maken van alle geboden mogelijkheden om te bieden. Wij adviseren u om per lot voor één manier te kiezen om te voorkomen dat u tegen uzelf biedt.

Er gelden aparte verkoopvoorwaarden voor de veiling van wijnen onder bond. Wijnen onder bond worden niet aangeboden op reguliere veilingen. De aparte veilingen worden duidelijk aangekondigd en bij elk lot staat dat het om een verkoop van bonded wijn gaat. Alle veilingen vinden plaats onder supervisie van een wettelijk vertegenwoordiger in de zaal. 

AANKOOPVOORWAARDEN           TRANSPORTINFORMATIE          VEILINGKOSTEN          JURIDISCH KADER

Top

Een ogenblik geduld aub. Uw zoekopdracht wordt uitgevoerd...