Alle loten uit de veiling van juni 2019

Ga naar lot:

Schatting prijs volledig lot

Sorteren op

Download catalogus als PDF

PDF downloaden

We beginnen op vrijdag 21 juni op het middaguur en zaterdag 22 juni om 10 uur. Zaterdag starten we de veiling met lot 1119. Alle loten kunt u bezichtigen in onze showroom. Extra foto's zijn op aanvraag beschikbaar.

Bij een eerste deelname ontvangt u na het ingeven van uw biedingen een e-mail waarin wij u vragen enkele gegevens op te sturen. Enkel na bevestiging van volledige registratie kunnen wij uw biedingen aanvaarden. Wanneer uw gegevens 48 uur voor aanvang van de veiling op vrijdag bij ons binnen zijn, garanderen wij uw deelname.

Door deel te nemen aan de veiling, verklaart u impliciet 18 jaar of ouder te zijn.

U kunt uw online biedingen op beide veilingdagen plaatsen tot een uur voor aanvang. Voor deelname aan telefonische biedingen kunt u zich opgeven tot en met de dag vóór de veiling, uiterlijk tot 17:00. Bij telefonisch bieden moet u echter minimaal bereid zijn de low estimate te bieden.

Goed om te weten: in het geval u een bod uitbrengt dat na afloop van de veiling het hoogste blijkt te zijn, wil dat nog niet zeggen dat u het lot heeft gewonnen. Indien namelijk een andere bieder eerder dan u - online of schriftelijk - eenzelfde bod heeft uitgebracht, dan wordt het lot aan die andere bieder toegewezen.

2173 loten gevonden

Pagina 1 / 87 Volgende
Toon jaartallen
Filter op jaar [x]
Selecteer één of meerdere jaren...
Filter op grootte [x]
Selecteer één of meerdere groottes...
Toon bottelaars
Filter op bottelaar [x]
Toon appellation
Filter op appellation [x]
Selecteer één of meerdere appellations...
  • Wijnen
  • Sterke dranken
  • Porto & Sherry
Pagina 1 / 87 Volgende

Een ogenblik geduld aub. Uw zoekopdracht wordt uitgevoerd...