We bieden u twee online biedplatformen

Voor het plaatsen van online biedingen biedt Sylvie's u twee online biedplatformen: op het web en via een app. Op de Sylvie's app (Auction Mobility) kunt u uw biedingen plaatsen via uw smartphone, tablet en computer. Het gebruik van de app is gratis.

U surft op uw pc vrijwel ongemerkt van het ene platform naar het andere maar achter elk platform schuilt een volledig andere techniek. Door u te registreren op de app bent u nog niet geregistreerd op het web en vice versa. Op beide systemen moet u zich voor uw start als nieuwe gebruiker inschrijven.

De platformen geven u verschillende mogelijkheden en u kunt per lot kiezen welk systeem het beste bij u past. Wij adviseren u om per lot te kiezen voor één systeem van online bieden om te voorkomen dat u tegen uzelf biedt.

Na afloop van de veiling integreren wij de gegevens van de verschillende biedplatformen en sturen wij u een aankoopoverzicht en onze bankgegevens. Degenen die niet in de buurt van Antwerpen wonen, ontvangen een offerte voor de transportkosten.

Een maximum bod achterlaten op de web-site

Op de website vindt u algemene informatie, veilingresultaten van reeds afgesloten veilingen, artikelen, nieuwsbrieven en de mogelijkheid om een ​​maximaal bod te plaatsen bij "Mijn Sylvie's". "Mijn Sylvie's" komt beschikbaar zodra u zich registreert op de website. Het zoeken van wijnen op de website is makkelijk en de foto's van de loten kunt u uitvergroten.

Op de website kunt u zich inschrijven met achterlating van uw naam en adres. Identificatiegegevens kunnen in additie worden gevraagd. U kunt op de website biedingen plaatsen onder de low estimate, maar u dient zich te realiseren dat alle biedingen op de app starten op de low en dat met de verkoper een prijs is afgesproken waaronder de wijn niet wordt verkocht. Deze prijs ligt op hetzelfde niveau als de low estimate of daaronder.  

Geen enkele veilingdeelnemer kan uw biedingen zien. Dat heeft voor u als voordeel dat u vrij uw maximum biedingen kunt wijzigen tot een half uur voordat de veiling begint op de dag dat uw lot op de agenda staat. 

Wanneer u ook biedingen plaatst op de Sylvie's app, kunt u deze op "My Sylvies" niet zien.

Live online bieden en/of een maximum achterlaten  via de app

Via de Sylvie's app kunt u live biedingen en maximum biedingen plaatsen. Dit kan direct na publicatie van de catalogus. De catalogus publiceren we uiterlijk 10 dagen voor aanvang van de eerste veilingdag.

Uw live biedingen zijn onmiddellijk zichtbaar voor andere bieders en ze kunnen hierop reageren.

Uw maximum biedingen worden slechts zichtbaar voor anderen wanneer het niveau van uw bod wordt bereikt. U kunt uw biedingen wijzigen, maar enkel om uw bod te verhogen. De app zorgt ervoor dat u niet tegen uzelf biedt.

Om toegang te krijgen tot dit systeem, moet u de app downloaden van Google Play of de Apple Store en u opnieuw registreren. Bij de inschrijving worden uw credit card gegevens gevraagd ter identificatie. 

Op de app ziet u enkel de biedingen die u daar plaatst en niet de biedingen die u op de website heeft achtergelaten. Direct na de verkoop kunt u zien welke app-biedingen succesvol waren en welke niet.  

Via de optie "return to Sylvie's.be", linksboven op uw scherm, verlaat u de omgeving van Sylvie's via Auction Mobility en keert u terug naar de website. 

Wanneer u zich op de website aanmeldt voor de ontvangst van onze nieuwsbrief, sturen wij u informatie over nieuwe veilingen en andere wetenswaardigheden.

Top

Een ogenblik geduld aub. Uw zoekopdracht wordt uitgevoerd...