We bieden u twee online biedplatformen

Wij bieden u twee platformen voor het plaatsen van online biedingen: op het web en via Sylvie's app (Auction Mobility). Op de Sylvie's app kunt u uw biedingen plaatsen via uw smartphone, tablet en computer. Het gebruik van de app is gratis.

U surft op uw pc vrijwel ongemerkt van het ene platform naar het andere maar achter elk platform schuilt een volledig andere techniek. Door u te registreren op de app bent u nog niet geregistreerd op het web en vice versa. Op beide systemen moet u zich voor uw start als nieuwe gebruiker inschrijven.

De platformen geven u verschillende mogelijkheden en u kunt per lot kiezen welk systeem het beste bij u past. Wij adviseren u om per lot te kiezen voor één systeem van online bieden om te voorkomen dat u tegen uzelf biedt.

Mogelijkheden     Op de website     Op de Sylvie's App (Auction Mobility)
Plaatsen live on line biedingen     Niet mogelijk     Mogelijk
Plaatsen absentee bids     Mogelijk     Mogelijk
Registratie zonder credit card     Mogelijk     Niet mogelijk
Biedingen van andere deelnemers volgen     Niet mogelijk     Mogelijk (enkel de live biedingen)
Volgen van biedingen op een specifiek lot     Niet mogelijk     Mogelijk
Een alert ontvangen wanneer u wordt overboden     Niet mogelijk     Mogelijk
Het terutrekken van een live uitgebracht bod         Niet mogelijk, uw bod is bindend
Het terugtrekken of verlagen van een maximum bod (absentee bid)     Mogelijk     Enkel mogelijk wanneer het huidige live bod lager is dan uw maximum bod
Plaatsen van een bod onder de low estimate     Mogelijk     Niet mogelijk
Ontvngen van een overzicht van gewonnen en verloren biedingen     Niet mogelijk     Mogelijk
Link van de pagina     www.sylvies.be     auctions.sylvies.be

Bieden op de website is mogelijk vanaf de publicatie van de catalogus online en gegarandeerd tot een uur voor aanvang van de veiling. Bieden op de app is live al mogelijk vanaf het verschijnen van de catalogus op de app tot en met het veilen van het lot. De app start als een getimede veiling en wordt een live (online) veiling. De gegevens van de live & live online veilingen vindt u op onze website in onze veilingkalender.

Na afloop van de veiling integreren wij de gegevens van de verschillende biedplatformen en sturen wij u een aankoopoverzicht en onze bankgegevens. Degenen die niet in de buurt van Antwerpen wonen, ontvangen een offerte voor de transportkosten.

Een maximum bod achterlaten op de web-site

Op de website kunt u zich inschrijven met achterlating van uw naam en adres. Identificatiegegevens kunnen in additie worden gevraagd. U kunt op de website maximum biedingen (of zogeheten absentee bids) plaatsen onder de low estimate, maar u dient zich te realiseren dat alle biedingen op de app starten op de low en dat met de verkoper een prijs is afgesproken waaronder de wijn niet wordt verkocht. Deze reserveprijs ligt op hetzelfde niveau als de low estimate of daaronder.  

Geen enkele veilingdeelnemer kan uw biedingen zien. Dat heeft voor u als voordeel dat u vrij uw maximum biedingen kunt wijzigen tot een half uur voordat de veiling begint op de dag dat uw lot op de agenda staat. 

Wanneer u ook biedingen plaatst op de Sylvie's app, kunt u deze op "Mijn Sylvies" niet zien.

"Mijn Sylvie's" komt beschikbaar zodra u zich op de website registreert. Het zoeken van loten is gemnakkelijk en u kunt de foto's uitvergroten. 

Op de website vindt u algemene veilinginformatie, veilingresultaten met foto's, artikelen en nieuwsbireven. 

Live online bieden en/of een maximum achterlaten  via de app

Via de Sylvie's app kunt u live biedingen en maximum biedingen plaatsen. Dit kan direct na publicatie van de catalogus. De catalogus publiceren we uiterlijk 10 dagen voor aanvang van de eerste veilingdag.

Uw live biedingen zijn onmiddellijk zichtbaar voor andere bieders en ze kunnen hierop reageren.

Uw maximum biedingen worden slechts zichtbaar voor anderen wanneer het niveau van uw bod wordt bereikt. U kunt uw biedingen wijzigen, maar enkel om uw bod te verhogen. De app zorgt ervoor dat u niet tegen uzelf biedt.

Om toegang te krijgen tot dit systeem, moet u de gratis app downloaden van Google Play of de Apple Store en u opnieuw registreren. Bij de inschrijving worden uw credit card gegevens gevraagd ter identificatie. 

Op de app ziet u enkel de biedingen die u daar plaatst en niet de biedingen die u op de website heeft achtergelaten. Direct na de verkoop kunt u zien welke app-biedingen succesvol waren en welke niet.  

Via de optie "return to Sylvie's.be", linksboven op uw scherm, verlaat u de omgeving van Sylvie's via Auction Mobility en keert u terug naar de website. 

Top

Een ogenblik geduld aub. Uw zoekopdracht wordt uitgevoerd...